Reguli de aur pentru un abdomen plat

abdomen

Oricat de mult ne-am dori o silueta fara cusur, trebuie sa fim constienti ca fara munca, rabdare, dar mai ales, vointa, nu vom ajunge la imaginea visata. Nu exista diete minune, care, sa ne transforme de pe-o zi pe alta in modelele propuse de noi. Insa, daca vom combina alimentatia sanatoasa cu activitatile sportive, cu siguranta, vom ajunge sa dobandim un corp frumos si armonios. Iar pentru un abdomen plat, nu strica sa tinem cont de regulile de mai jos.

Carmen Bruma este una dintre vedetele autohtone, care, prin ambitie si disciplina a reusit sa-si schimbe radical imaginea. Odinioara, ea se confrunta cu kilogramele in plus, insa, acum, are o silueta ideala. De-a lungul timpului, vedeta a incercat tot felul de diete, si nu a uitat sa includa in viata ei de zi cu zi, sportul. Rezultatele nu s-au lasat asteptate. Adepta unui stil de viata echilibrat, Carmen ne-a dezvaluit cateva ponturi prin care putem sa obtinem un abdomen plat.

 

Carmen-Bruma„1.Chiar daca faci mii de abdomene pe zi, nu vei avea un abdomen plat si conturat daca  nu ai grija ce, cât si când manânci.
2. Antrenamentele cardio, în care îti lucreaza toate grupele musculare, sunt la fel de importante ca abdomenele clasice.
3. Pune accent pe antrenamentele scurte si intense.
4. Evita zaharul, fainoasele, alcoolul! Bea zilnic 35-40 ml de apa/kg/corp.
5. Nu poti sa slabesti doar  în zona abdomenului . Nu exista tonifiere fara slabire. E ca si când te duci la coafor si ceri sa te vopseasca fara sa te spele”, acestea sunt regulile pe care, Bruma le respecta cu sfintenie, postate si pe blogul ei.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*