“Te cunosc de undeva!” revine la tv. Schimbări la emisiune

alina puscas cosmin selesi_te cunosc de undevaShow-ul de transformări “Te cunosc de undeva!” revine din 13 februarie la Antena 1. Gazdele emisiunii rămân Alina Pușcaș și Cosmin Seleși , însă cel de-al nouălea sezon al show-ului va aduce pe scenă noi concurenți. Paula Chirilă, Anca Țurcașiu și Nicoleta Nucă sunt câțiva dintre participanții celei mai recente ediții.

Câștigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, va reveni la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special. Împreună cu formația sa, FreeStay, Florin va realiza, în fiecare ediție, un moment artistic prin care va omagia câte un mare artist roman, readucând în atenția publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia. Pentru acest moment, pe scenă, alături de Ristei și FreeStay se va afla unul dintre concurenți sau un invitat special.

paula chirila foto

Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir sunt artiștii care vor urca în acest sezon pe scena show-ului transformărilor spectaculoase, spre a fi jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

“Concurenții noului sezon sunt surprinzător de buni și modești. Sunt artiști care își cunosc potențialul și care vor să muncească, să arate cele mai ascunse fațete ale talentului lor. Sunt frumoși, ne vor surprinde și se vor surprinde pe ei înșiși. Va fi un sezon senzațional!”, spune Ozana Barabancea, jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”. Show-ul de transformări  începe pe 13 februarie, la Antena 1.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*