World Class Romania lanseaza “Let’s Go You”

world class romania

Grija pentru corp si starea de bine ii motiveaza pe romani. Aceasta este concluzia rezultata in urma unui sondaj realizat, in care mai bine de jumatate din cei chestionati si-au exprimat dorinta de a-si schimba stilul de viata. Intrucat 85% dintre romani isi doresc sa aiba o viata activa, World Class Romania a creat aplicatia ideala, “Let’s Go You”, care ofera servicii personalizate. Important e ca fiecare persoana va putea sa-si indeplineasca scopul propus (slabire, crestere a masei musculare sau mentinere), programul avand structurate propuneri alimentare, dar si exercitii corepunzatoare.

Programul de 8 saptamani LET’S GO YOU ii provoaca pe romani sa adopte un stil de viata sanatos si activ. Reprezentantii World Class Romania s-au hotarat sa lanseze aceasta aplicatie tocmai pentru a veni in sprijinul celor care vor sa faca o schimbare.

Cu ocazia lansarii programului, World Class a efectuat recent un studiu online, cu scopul de a identifica predispozitia romanilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos si pentru practicarea de activitati sportive. Studiul a inregistrat 4.147 de respondenti si a relevat faptul ca grija pentru corp si starea de bine motiveaza 85% dintre romani sa aiba o viata activa. Mai mult, majoritatea considera ca un stil de viata sanatos inseamna si o alimentatie corecta, motiv pentru care 79% acorda o atentie deosebita acestui aspect.

world class_let's go you

Let’s Go You pune la dispozitia clientilor World Class un plan alimentar personalizat, coaching si antrenamente cu un antrenor personal. In functie de nevoile fiecaruia, programul este disponibil in trei variante: slabire, crestere a masei musculare si mentinere. De asemenea, Let’s Go You ofera acces la o platforma online si o aplicatie de mobil dedicata, unde utilizatorii primesc 24/7 informatii despre planul alimentar, antrenamente si pot comunica prin live chat cu nutritonistul si antrenorul personal.

Sectiunea de nutritie include recomandari si retete care pot fi comandate sau pregatite acasa, iar cea cu antrenamente, pe langa explicatiile necesare, contine si materiale video pentru fiecare exercitiu. In plus, se vor trimite notificari si newslettere de motivare pe teme de wellbeing, dieta si sport care sa ajute clientii sa adopte mai usor noul stil de viata.

“Let’s Go You intampina nevoia oamenilor pentru servicii personalizate si de a fi asistati si sustinuti pas cu pas in imbunatatirea per ansamblu a stilului de viata. Daca pana nu demult activitatea fizica era asociata exclusiv cu efort si oboseala, in prezent este parte integranta a unei filozofii de viata pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care si rolul antrenorului personal a devenit foarte important si motivant.

Cu noul program Let’s Go You, continuam strategia World Class pe termen lung de a integra mersul la sala de sport in viata sociala a membrilor nostri”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

world class romania program let's go you

Programul LET’S GO YOU este disponibil in toate centrele de fitness din reteaua World Class Romania, lider in industria de wellness autohtona. La achizitionarea oricarui abonament la centrele premium W si oricarui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit.

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*